Om oss

Om web for pets

Webforpets.com – engagemang i både produkter och kunder
 
En mer personlig webbutik - inte en i mängden - för dig och ditt sällskapsdjur.
 
Här räknas främst vad kunden får ut extra av att handla hos Webforpets.com Vi vill ge servicen av personlig support till hundkunder som köper våra produkter.
 
Vi kommer att fylla på butiken med spännande produkter för din hund, katt, häst och även för dig själv. För er som håller på med lydnad, jakt, drag mm vill vi satsa på de bästa utvalda produkterna i webbdjungeln. Därför kommer vi att skynda långsamt och är öppna för nya leverantörer och kunders röster.
 
Mervärde för kunden - engagemanget
Det finns en uppsjö av hundträningsredskap, koppel, halsband och leksaker. Men fel använda kan hundtillbehör i värsta fall skada. Detta har vi sett som en brist då du köper varan och som oftast bara får en kortfattad produktinformation. Man måste veta hur och varför man ska använda ett verktyg.
 
Unik support från hundcoach
Hundcoachen Seth Sjöblom har 50 års hundliv bakom sig, nu specialiserad på hundars naturliga beteenden. Seth finns till hands som support för dig som handlar saker från oss som t.ex. hampaolja till din hund, om det uppstår funderingar när ni valt att ge er hund oljan. Man kan inte bara ösa på - utan det krävs en lyhördhet som kan vara svårt att se om man inte vet vad man ska observera.
 
Hampaolja
Hampoljan utvinns från strikt svensk myndighetskontrollerad laglig Industrihampa. Det är en cannabisplanta som främst använts för reptillverkning och är inte samma som de plantorna som används för drogframställning.
 
Innehållet CBD i hampaoljan kallas för en cannabinoid och liknar de cannabinoider som ingår i vår kropp och alla däggdjurs naturliga endocannabinoidsystem som reglerar cellfunktioner. Hampaolja finns i flera varianter, som vi visar i vårt sortiment.
 
Välkomna att följa med oss!