Återförsäljare

Husdjur och CBD olja, det är verkligen möjligt!

Våra hampa produkter till djur är ett hälsotillskott, ej medicin.

När du handlar från webforpets så har du en gedigen support för ditt djur från oss, ett team med mångårig erfarenhet av djur som hund, katt och häst och vi utvecklar hela tiden produkterna för att alltid ligga i framkant.

Vem skulle ha trott husdjur kan också dra nytta av CBD-olja, precis som människor? Fortfarande inte många, men fler och fler människor ser nu ut att denna hampa produkt visar positiva resultat. Hundar, katter och hästar kan till exempel öka deras rörelser och det kan lugna dem också, eftersom de upplever mindre stress och ångest genom användningen av hampa produkterna. Det stöder också en hälsosam tarmkanal i dina djur. Kroniska smärtsymptom kan minska och den neurologiska funktionen kan förbättras avsevärt. Även immunsystemet hos ditt husdjur kan förbättras med användning av CBD-olja. Sammanfattningsvis kan du också använda CBD-olja för dina husdjur. Läs alltid bruksanvisningen före användning. 

Vi vill jobba tillsammans med dig som uppskattar hampans stora möjligheter

När din ansökan har blivit godkänd kan du erbjuda dina kunder:

Fler och fler produkter läggs till i sortimentet efterhand som vi utvecklar fler produkter.

Såklart är du liksom vi intresserade av att driva en lönsam verksamhet. Ett bra sätt att få lönsamhet är att sälja produkter som har en ökad efterfrågan. Efterfrågan på hampaprodukter ökar enormt för djur där webforpets är ledande med sina produkter och support , vill du vara med i den utveckljingen som vi erbjuder ? I så fall registrera dig som återförsäljare och ta del av vår utveckling och support, för den får du inte av någon annan.